Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat de poliţişti, fiind bănuit că a furat bani din buzunarul unui bătrân din Gostinu.

Incidentul s-a petrecut în municipiu, pe șoseaua București, în apropiere de intersecția cu strada Vasile Alecsandri, luni, 15 februarie.

Potrivit oamenilor legii, păgubitul, un pensionar, în vârstă de 78 de ani, a alertat Poliţia după ce individ necunoscut i-a distras atenția și, sub pretextul că îl cunoaște, i-a sustras din buzunar suma de 960 lei

“În urma sesizării și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu și polițiști de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban care în urma cercetărilor și activităților specifice desfășurate au identificat pe I. M., un bărbat de 43 ani, din municipiul Giurgiu, bănuit că a sustras suma de bani.    Polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, este menţionat într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.