Preşedintele organizaţiei municipale a Femeilor Social-Democrate(OFSD) Giurgiu, Petronela Săndulescu, a spus, la cea mai recentă conferinţă de presă, faptul că a avut ocazia, săptămâna trecută, să discute cu mai mulţi giurgiuveni pe tema ineditei campanii a PSD Giurgiu. Este vorba despre aceea privind desemnarea candidaţilor pe listele PSD- consilieri locali şi judeţeni- ce poate fi făcută de către cetăţeni.

„Feedback-ul este pozitiv! Am avut ocazia să discut cu mai multă lume, sigur, mai sunt încă reticenţe, aşa se întâmplă la lucrurile noi, dar, în general, oamenii apreciază această iniţiativă. O salut şi eu. Este un lucru foarte bun ca oamenii să aleagă cine să candideze, cine să-i reprezinte în consiliile locale, respectiv judeţean”, a spus Săndulescu.

PSD Giurgiu a demarat, recent, o campanie inedită, în premieră la nivel naţional şi local, preluată de mai multe organizaţii din ţară.

Astfel, în baza acesteia, cetăţenii vor putea nu doar să-i voteze pe candidaţii preferaţi la CL şi CJ, ci să-i şi propună. Cei care vor avea cât mai multe semnături de la cetăţeni şi vor să participe la alegeri pe listele PSD, chiar dacă nu fac parte din partid, o vor putea face.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.