Pompierii giurgiuveni au intervenit la 49 de situaţii de urgenţă, în perioada 12-15 februarie. Printr-un comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu transmit faptul că din cele 49 de situaţii, 41 au fost cazuri SMURD.

Weekendul trecut, pompierii au intervenit şi la stingerea a patru incendii la tot atâtea locuinţe.

Astfel, pe 12 februarie, cei de la ISU Giurgiu erau chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Roata de Jos.

„Incendiul se manifesta la tavanul unei încăperi ale locuinţei cu pericol de propagare la întreaga locuinţă. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia înainte ca acesta să se extindă. În urma incendiului a fost afectat tavanul casei”, este menţionat în comunicat.

Apoi, pe 13 februarie, pompierii giurgiuveni interveneau la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Oinacu.

„Incendiul se manifesta la o încăpere cu pericol de propagare la întreaga locuință. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars aprox. 15 mp. tavane și 5mp perete de paiantă. S-au salvat și evacuat din locuința incendiată elemente de mobilier, textile înainte ca acestea să fie afectate de incendiu”, anunţă pompierii.

Duminică, 14 februarie, pompierii giurgiuveni interveneau în Ulmi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară.

„Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars aprox. 10 mp. acoperiș și elemente de mobilier”, este precizat în comunicatul ISU.

În această dimineaţă, în jurul orei 05.35, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în Stejaru, Singureni.

„S-a constatat că exista o victimă, un bărbat în vârstă de 69 de ani și că incendiul se manifesta în una din camere cu pericol de propagare la întreaga locuință. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars elemente de mobilier și materiale textile”, mai anunţă pompierii giurgiuveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.