Renumită mai degrabă pentru pâinea şi fursecurile făcute la fabrica Panesim și dintr-o simplă ,,mapistă”, adică simplu cărătoare de mapă fără să fie obligată să și gândească, în defunctul PPDD, duduca deputat Liliana Ciobanu a început să emane un ciudat miros de josnicie, într-o periculoasă combinație de prostie.

Adică, devine pe zi ce trece exact ce este idolul său, liderul fariseu în direct, pe nume Dan Diaconescu. Aleasă, dar nu de giurgiuveni, ea obţinând doar 4.000 de voturi, comparativ cu 70.000 cât au luat colegii ei de la USL, norocul Lilianei Ciobanu l-au reprezentat calculatorul şi programul aferent de redistribuire.

Se pare că stimabilei au început să îi tremure genunchii că n-ar putea ocupa un alt fotoliu confortabil dacă nu este cu limba lungă, umedă și caldă în dosul fălcii ,,vizionarului” Beianu. Să nu uităm că această combinaţie a mai fost experimentată de giurgiuveni în 2008-2012.

În acest sens, strict referitor la afirmațiile tendențioase făcute de deputat Liliana Ciobanu la adresa PSD, respectiv a Președintelui său, Liviu Dragnea, ne simțim îndreptățiți să aducem următoarele precizări:

Stimabilei doamne deputat Liliana Ciobanu, naufragiată din barca PPDD-istă, care încearcă să-și croiască drum sub fusta lui Mircea Geoană, dovedind că este de o neghiobie crasă, îi recomandăm să afle înainte de a adresa o interpelare, CUI TREBUIE SĂ O PUNĂ…! Evident că, în situaţia în care întrebi patiserul dacă vinde cruci, o să te trimită la gropar!

Exact asta a făcut și doamna Ciobanu, îmi este greu… de ce tot o domnesc, că doar… doamnele sunt doamne…!, care a întrebat MDRAP despre o problemă ce ținea de Ministerul Fondurilor Europene. De ce nu a întrebat la Ministerul Culturii?

Desigur, conform prevederilor legale în vigoare, pe care domnița nu le cunoaște, a fost redirecționată de MDRAP spre acest Minister. Astfel, spre buna TA informare sau, (îndrăznesc), educare, MDRAP, ȚI-a explicat că, nefiind vorba despre PNDL sau POR, nu este de competența Ministerului… Înțeles?… Stimabila, EA, nu pricepe. Tună și fulgeră că Dragnea i-a răspuns deputatului de Giurgiu, Liliana Ciobanu: “Mai nimic.” Ba chiar afirmă că “Dragnea se spală pe mâini”…

Poate s-a spălat pe mâini de neghiobia TA… Data viitoare când vrei acrobații, mergi la circ, nu la minister, că nu vei găsi!

Cât o să mai continui cu inepțiile, doamnă, DEPUTAT?

Citiți legea! Tocmai dumneata nu o cunoști, care examinezi și aprobi proiectele de lege şi propunerile legislative în România conform Statului Senatorilor și Deputaților? Trei ani nu au fost de ajuns ca să învăţaţi la care Minister trebuie să trimiteţi interpelările? Pentru ce vă luaţi salariul?

Evident că MDRAP nu răspunde, de ce nu TE pronunți TU oficial, în contextul în care căutăm în DEX și înțelegem acest cuvânt, într-o problemă ce ține de… medicină, să spunem?! De fapt, dacă vorbim de PPDD, orice este posibil! Doamne păzește, giurgiuveni!

www.expresspress.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.