Un proiect în premieră la nivel naţional va fi implementat la Giurgiu, la ideea celor din organizaţia judeţeană a PSD. Astfel,  cetăţenii vor avea posibilitatea nu doar să-i aleagă pe cei stabiliţi de alţii, ci chiar să-i propună pe cei care vor să îi reprezinte în consiliile locale, municipale şi cel judeţean.

Proiectul a fost prezentat, pe larg, joi, 4 februarie, în conferinţă de presă, de către purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc.DSC_0136

„În baza dorinţei Străzii, în urma tuturor evenimentelor din ultima vreme, PSD a decis să schimbe modul în care se face politică în România. Dorim o comunicare mult mai bună între cetăţean şi omul politic, dorim ca cetăţeanul să se implice mai mult în deciziile ce vizează viaţa sa într-o comunitate”, a declarat Răzvan Cuc.

Cu ajutorul unor machete în power-point, le-a explicat giurgiuvenilor de ce, cum şi în ce mod acest fapt se poate îndeplini.

„Alegătorii pot decide totul. Vorbim şi despre cei activi, dar şi despre cei pasivi. De multe ori, oamenii sunt nevoiţi să-i voteze pe unii candidaţi la consiliile locale şi judeţene, dar poate consideră că nu sunt potriviţi. Acum, pot veni cu propriile lor propuneri de giurgiuveni care consideră ei că-i vor reprezenta aşa cum se cuvine”, a mai spus Cuc.

1 2 3 4 5 6 7

Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a anunţat că acest program va fi făcut cunoscut giurgiuvenilor inclusiv prin materiale promoţionale, dar vor fi amplasate şi corturi acolo unde oamenii pot veni să-şi propună candidatul la funcţia de consilier local şi judeţean.

„Este un mod mai mult decât transparent, democratic şi ce arată că PSD a înţeles ce presupune cu adevărat schimbarea. Noi am demonstrat, deja, că totul se face prin proiecte şi nu scandaluri şi cancanuri pe Internet sau oriunde”, a subliniat Cuc.

Giurgiuvenii pot participa la acest proiect până la finele lunii martie.

 

Cătălina Sfetcu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.