Trecând peste haioasa alăturare a celor două termene prinse între ghilimele, din titlu, despre care nici măcar pleonasm nu se poate spune că le-a ieşit, le recomand, prieteneşte, colegilor care au postat informaţia din 17 ianuarie să o scoată de pe prima pagină! Că-i fac rău.

Dezinformat din motive obiective sau dezinformat intenţionat de colegii săi, Gheorghe Ştefan n-a nimerit-o, de data asta. Am participat la conferinţa de presă în care a spus că a ştie domnia sa sigur-sigur că, în şedinţa Consiliului Local din aceeaşi zi, urma ca imobilul să capete, prin votul consilierilor, o altă destinaţie. Adică, acolo numai vânzare de peşte n-ar mai fi fost. Că Piaţa, adicătelea, ar fi ajuns închiriabilă.

Tot la întâlnirea respectivă cu presa locală, Gheorghe Ştefan a spus că le va recomanda consilierilor PNL să nu voteze proiectul cu pricina. Mda, ştim, proiect european, bani cheltuiţi aiurea, grijă de cetăţeni etc…Piata peste 2

Numai că, ce să vezi, colegii săi liberali au votat toţi PENTRU. Deoarece nu era vorba de nicio închiriere pentru folosirea spaţiilor Pieţei de Peşte în alt scop decât acela al… comercializării peştelui. Însă, potrivit legilor în vigoare, spaţiile respective trebuie închiriate celor care vor să…, da, vândă peşte acolo!

Q.E.D.! E bine acum?

Uite, ca dovadă, un mic extras din Regulamentul de funcţionare al Pieţei aprobat încă de atunci de consilieri. Dacă e nevoie, vi-l trimit pe e-mail pe tot. Ce ziceţi?Piata peste 1

 

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.