Această funcţie i-a fost reconfirmată, luni, 1 februarie, la debutul primei sesiuni ordinare pe 2016, totodată penultima a legislaturii 2012-2016.

Cei 165 de senatori şi-au ales, aşadar, noua componenţă a Biroului Permanent.

Potrivit colegilor de la www.giurgiu-acum.ro, senatorul PSD Niculae Bădălău a fost reconfirmat în funcţia de chestor al Senatului, fiind singurul parlamentar de Giurgiu care a deţinut vreodată o astfel de funcţie în Parlament.

Noul Birou Permanent a fost aprobat cu votul majorităţii senatorilor prezenti.

Senatorul Niculae Bădălău a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulţumire pentru decizia luată de colegii săi. De asemenea, ieri, senatorul de Giurgiu a transmis şi un mesaj în care şi-a exprimat speranţa că, şi în această sesiune, va bifa cât mai multe realizări de natură legislativă.

„Astăzi începe o nouă sesiune parlamentară. Am speranţa că voi bifa cât mai multe realizări de natură legislativă pentru toţi românii, dar, în special, pentru giurgiuveni. În acelaşi timp, vă asigur de toată consideraţia mea, fiind în continuare deschis către problemele dumneavoastră. Ca întotdeauna aştept sugestiile şi sesizările dumneavoastră. Vă mulţumesc, dragi prieteni! Să aveţi o săptămână plină de succes!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.