Razie în municipiul Giurgiu. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu și polițiști de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban au organizat și desfășurat o acțiune specifică, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, între orele 22.00-06.00.

Oamenii legii anunţă că au identificat și oprit pentru control un autocar, ce aparține unei firme ce efectuează transport public de persoane pe relația Turcia – România.

Poliţiştii au descoperit mai multe bagaje în care au fost identificate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice, ambalate, purtând numele unor mărci protejate pe teritoriul României și care prezentau indicii de a fi contrafăcute.

Totodată, este precizat într-un comunicat de presă al IJP Giurgiu. au fost descoperite ca fiind transportate, mai multe produse alimentare și nealimentare, pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

Astfel, au fost găsite 10,595 kilograme de tutun, marfă deținută și transportată de un cetățean turc C.I., în vârstă de 52 de ani. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării a cantitatea de tutun depistată, în cauză fiind stabilit un prejudiciu aproximativ de 50.000 lei.

În mijlocul de transport condus de cetățeanul turc T.T., de 44 de ani, au mai fost depistate 244 bucăți de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce poartă însemnele unor mărci protejate, care prezentau indicii de a fi contrafăcute precum și 47 de parfumuri, bunuri cu privire la care există suspiciunea contrafacerii.

Bunurile în valoare de aproximativ 30.000 lei au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au mai ridicat, în vederea continuării cercetărilor 5.600 obiecte de îmbrăcăminte, 270 obiecte de încălțăminte, cantitatea de 425 kg. condimente, 4 colete cu materiale folosite la fabricarea tălpilor la încălțăminte, precum și 9 cutii cu componente pentru produse de iluminat, bunuri pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.