Jurnalistul B1 TV, Silviu Mănăstire, la rubrica sa „Dosar de politician” a vorbit seara trecuta despre candidaţii PNL la funcţiile de primar, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu. Este vorba despre Nicolae Florian şi Dumitru Beianu.

Silviu Mănăstire spune, în textul materialului, că „liberalii președintelui Iohannis își cam bat joc de inteligența propriilor alegători”.

Iată textul rubricii respective, ce aparţine lui Silviu Mănăstire: „La București Blaga, Gorghiu și Dragnea pozează în oameni de bun simț. Dacă te uiți însă în județul Giurgiu, îți dai seama că. Asta pentru că la Giurgiu candiații PNL pentru primărie și pentru Consiliul Județean sunt de fapt niște PSD-iști de-ai lui Dragnea. Deși pare amuzant este tragi-comic.

Candidatul PNL pentru primăria Giurgiu este deputatul Florian Nicolae, poreclit Floricel, ales din partea PSD în 2012. Acest Nicolae a fugit ca un laș din PSD în septembrie, anul trecut, după ce Ponta a pierdut alegerile. Un proverb spune că „nu pleacă câinele de la măcelarie” iar giurgiuveanul Nicolae fuge se pare întotdeuna la putere. La câteva luni doar, după fuga deputatului din PSD, liberalii, în mod halucinant, îl primesc ca pe un trădător util și îl pun candidat. Ce să mai înțeleagă omul simplu din Giurgiu? Acest Florian Nicolae își rupea cămașa de pe el în sprijinul lui Victor Ponta, îl măscarea pe Iohannis, iar acum vrea să fie primarul lui Iohannis și al PNL! Într-o țară normală, deputaul Florian Nicolae ar fi luat la șuturi în fund pe strada dacă ar încerca să ceară să fie votat din partea PNL după ce el a purtat steagul PSD timp de patru ani.

Norocul lui Floricel este că deține o societate de paza și protecție, numita Nova Force, deci nu se atinge nimeni de el. Printre altele, firma de pază a deputatului are contracte cu Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, deci mai bifează o incompatibilitate morală. Una peste alta, poate că liberalii din Giurgiu nu au avut un candidat viabil la primărie și au trebuit să racoleze un PSD-ist mai răsărit, cu ceva calități și studii.

Ce te faci însă când Florian Nicolae deține un master în dreptul informațiilor și al securității private, tocmai la Universitatea Ecologică? Va dați seama ce o să descoperim după ce vom analiza acest master ecologic în Securitate al deputatului Florian – o adevărată varză.

Povestea acestui deputat PSD care s-a vopsit în liberal nu este, în mod comic, ceva nou la Girgiu. Tot liberalii l-au desemnat ca viitor președinte al Consiliului Județean Giurgiu pe un anume Dumitru Beianu în cazul în care câștigă alegerile locale din iunie. Acest Beianu este evident tot un traseist politic, pentru că îl regăsim în 2012 în funcția de prim vicepreședinte al PSD Girgiu. Beianu are o regulă simplă, el face politică doar dacă este la putere și are funcții. Beianu este însă o veritabilă pasăre călătoare – el s-a plimbat pe la toate partidele din Giugiu. A fost lider al fostului ApR, a fost la partidul lui Dan Voiculescu – PUR, la PNL, apoi la PSD, pentru ca în final, să revină în PNL.

Între anii 2008 și 2012, acest Dumitru Beianu a fost chiar președintele Consiliului Județean Giurgiu, funcție după care a rămas cu ceva scandaluri – unul fiind privatizarea CET Giurgiu – societatea care asigură încălzirea în orașul Giurgiu. Beianu pretinde că este curat ca lacrima însă DNA investighează în ce condiții CET Giurgiu a ajuns pe mâna unor afaceriști din Rusia.

Așadar, la Giurgiu, liberalii lui Iohannis au devenit PSD-iști, sau de fapt PSD-iștii lui Dragnea au devenit liberali”.

Acest material este proprietatea B1 TV

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.