Şi reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu au transmis, recent, informaţii cu privire la activitatea desfăşurată în anul ce a trecut.

Astfel, ei anunţă că anul trecut au fost executate de către jandarmii giurgiuveni 139 misiuni de asigurare, 3.159 misiuni de menţinere în sistem integrat şi 459 misiuni în cooperare cu Inspectoratul de Poliție al județului Giurgiu, Oficiul Român pentru Imigrări, Penitenciarul Giurgiu, Direcția Silvică, E.N.E.L., Inspectoratul Școlar Județean, executorii judecătorești etc., dar şi 129 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere

În anul 2015 nu au fost cazuri de tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice şi nu s-a impus restabilirea acesteia. Atât la nivelul unităţii, cât şi la subunităţile dislocate au funcţionat permanent echipe de intervenţie care au răspuns operativ la solicitările cetăţenilor, marea majoritate pentru aplanarea unor scandaluri sau conflicte de mică amploare, tulburarea liniștii publice, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență. Astfel, pe parcursul anului, s-au înregistrat peste 1.100 acţiuni de intervenţie la solicitări ,,112”, este precizat în comunicatul celor de la Jandarmerie.

Oamenii legii au aplicat, anul trecut, 1.381 de sancţiuni contravenţionale, în creștere cu aproximativ 22 % față de anul 2014.

“O misiune importantă pentru jandarmi este asigurarea climatului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ. În anul școlar 2014-2015 au fost în responsabilitatea inspectoratului 8 unități școlare: Grupul Şcolar Naval “Viceamiral Ioan Bălănescu”, liceul teoretic “Nicolae Cartojan”, liceul teoretic “Tudor Vianu”, Liceul Tehonlogic, Liceul Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din oraşul Bolintin Vale, liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din localitatea Mihăileşti, şcolile generale din Clejani şi Ghimpaţi”, mai transmit jandarmii giurgiuveni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.