Aceasta, în cadrul campaniei denumite „Banca de alimente”. 100 de pachete au sosit la Giurgiu, 26 ianuarie, fiind aduse de directorul general al Societatii Nationale de Cruce Rosie, Silviu Ioan Lefter

Potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţilor Crucii Roşii Giurgiu, sub sloganul Hrănește un vis, o lume fără foame”, voluntarii Crucii Roșii Giurgiu le-au bătut, marţi, la ușă mai multor familii nevoiașe din județul Giurgiu, oferindu-le cutii cu alimente de bază.

„Insotiti de către directorul general al SNCRR, Silviu Ioan Lefter, si de conducerea Filialei de Cruce Rosie Giurgiu, directorul Marian Măcelaru si inspectorul de specialitate, Lia Macelaru, voluntarii Crucii Rosii au fost apoi la cateva familii din Slobozia si Vedea, identificate de autoritatile locale respective, carora le-au oferit cutii cu alimente. Ajutoarele contin conserve de mazare, care, pate de ficat, pasta de tomate, biscuiti si paste fainoase, orez si zahar si cantaresc peste 15 kg”, precizează cei de la Crucea Roşie, într-un comunicat.

În document este menţionat că nu doar familiile nevoiaşe din Slobozia şi Vedea au primit ajutor, ci şi familiile cu posibilităţi materiale reduse şi copii în întreţinere din alte localităţi, precum Călugăreni, Izvoarele, Gogoşari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.