În contextul discuţiilor pe tema viitoarelor alegeri, locale, respectiv parlamentare, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a readus în prim-plan necesitatea „împrospătării” clasei politice. În acest sens, el a menţionat că PSD face şi va continua să facă acest lucru în rândurile partidului menţionat.DSC_0116

„Eu cred că Giurgiu are mulţi oameni valoroşi, tineri care n-au avut până acum acces la acest domeniu. Ei trebuie promovaţi pentru că avem nevoie de ei. Cunoaşteţi deja politica mea, aceea de a deschide uşile organizaţiei judeţene pentru toţi cei care vor să facă ceva privind dezvoltarea municipiului şi judeţului Giurgiu. Şi voi face în continuare acelaşi lucru”, a spus Bădălău, menţionând că, foarte curând, PSD va primi în rândurile sale un nou tânăr valoros. Nu i-a dat, însă, numele, aşa că vi-l vom prezenta şi noi la momentul potrivit.

„Giurgiu are nevoie de profesionişti, de tineri pricepuţi. I-aş ruga pe tinerii care stau pe reţelele de socializare şi doar îşi dau cu părerea, să vină şi să pună umărul la treabă, să vină cu idei concrete, cu soluţii, nu doar să critice, pe Facebook”, a zis Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat dacă PSD şi UNPR vor candida la alegerile 2016, la nivel judeţean, pe liste comune, liderul social-democrat a opinat că nu exclude vreo alianţă nici cu UNPR, nici cu ALDE. Însă, cel puţin la locale, se va merge pe liste separate.

În plus, întrebat şi dacă el va fi propunerea PSD pentru şefia Consiliului Judeţean, Niculae Bădălău a precizat că va fi cu siguranţă pe listele pentru consilieri judeţeni. „Cel care va candida în Consiliul Judeţean pentru funcţia de preşedinte trebuie să fie desemnat în cadrul Biroului Permanent, trebuie susţinerea primarilor şi, aşa cum spuneam, a cetăţenilor”, a subliniat Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.