Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Putineiu, au efectuat, joi, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 67 ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, bănuit că deține ilegal arme și muniții.

“În urma percheziției și activităților specifice desfășurate de polițiști au fost găsite mai multe arme și muniții, pe care bărbatul le deținea fără drept, respectiv o armă lungă letală lisă, calibru 9 mm., o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibru 5,5 mm.; două pistoale neletale cu aer comprimat, calibru 6 mm., 55 diaboluri, calibru 5,5 mm., 29 bile din plumb și 7 tuburi (butelie) folosite la pistoale cu aer comprimat”, este menţionat într-un comunicat al poliţiştilor.

În document este menţionat că aArmele și muniția au fost ridicate în vederea indisponibilizării, polițiștii întocmind în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.