Biroul Politic Naţional al PNL a validat luni, 18 ianuarie, doar 14 dintre propunerile de candidaţi ai formaţiunii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi trei nominalizări la preşedinţia unor consilii judeţene, scrie presa centrală.

Din cei 14 nu face parte şi Florian Nicolae candidat pentru Primăria Giurgiu, dar nici Dumitru Beianu, propus de liberalii giurgiuveni pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu.

Explicaţia, pe care vă lăsăm să o judecaţi singuri, a venit, seara trecută, de la copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, într-o emisiune la Valahia TV.

El a spus că respectivele candidaturi trebuiau depuse la secretariatul PNL central până vineri, ora 12.00, dar că şedinţa de la Giurgiu nu s-ar fi terminat în timp util. El a subliniat că respectivele candidaturi ar fi putut fi depuse de joi, dar, ce să vedeţi, trebuiau dezbătute şi aprobate “în for democratic”. Da, de parcă miercuri ar fi ieşit, de undeva dintr-o pălărie a unui magician liberal, cei doi candidaţi şi, după cum sună, ar fi fost ceva dezbateri în partid, dacă s-a prelungit şedinţa în aşa hal…

Sau altele sunt motivele pentru care nu au fost validate candidaturile?

Şi dacă nu acum, atunci când? Cumva, după flexibilizarea Decalogului?

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.