Cel mai simplu este, pe viscol şi ninsoare abundentă, să-ţi dai cu părerea, la căldură, pe vreo reţea de socializare mai ales, despre munca, eforturile celor care sunt acolo, pe teren, la ore la care alţii doar… visează. Cel mai simplu e să minimalizezi eforturile lor, unele chiar supraomeneşti şi, aşa cum am scris într-un articol anterior, doar cei care au fost acolo ar trebui să aibă dreptul să vorbească despre asta.

Dincolo de intervenţii, atunci când nu a fost viscol- evident, ca să nu fie în zadar- pe toate drumurile naţionale aflate în subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, s-a acţionat continuu, cu utilaje şi oameni şi pe Autostrada 2.A 2 doi A 2 trei a doi 1

Poate chiar fără pauză, ca situaţia să fie rezolvată cât mai repede, oamenii, sub coordonarea giurgiuveanului Marian Mina, au muncit pentru degajarea zăpezii abundente de pe carosabil. Directorul DRDP Bucureşti a postat, pe pagina sa de Facebook, şi un mesaj legat de acest caz: Noaptea trecută, pe A2. Oameni şi maşini, în luptă cu natura dezlănţuită. Ştiu că nu totul a fost perfect, că sunt oameni nemulţumiţi, dar nimic din ce am fi putut să facem nu a rămas nefăcut. Le mulţumesc celor care au înfruntat gerul şi viscolul, încercând să ţină situaţia sub control şi alături de care am format o echipă. Că şi pompierii şi drumarii sunt oameni care, în anumite condiţii, sunt obligaţi să-şi forţeze limitele. Au fost ore grele, vor urma şi altele. Ne-am asumat o răspundere şi o vom duce până la capăt”.

Reprezentanţii CNADNR au anunţat, luni dimineaţa, că A2 a fost deschisă traficului rutier.

De asemenea, Compania anunţă şi că trei drumuri naţionale ce străbat judeţul nostru au fost deschise. Este vorba despre DN 5A Grădiștea – Falaștoaca, DN 5B Giurgiu – Ghimpați și DN 41 Giurgiu – Oltenița.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.