Vă rog să vă uitaţi cu atenţie, în dreapta-spate a domnului Florian Nicolae, candidat oficial al PNL la funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Între el şi Dumitru Beianu. Ce avem noi, aici? Un căluţ?

Un căluţ. Ce simpatic!

Mi-e greu să cred că-şi schimbă liberalii sigla- sătui de atâtea săgeţi interne – şi, ca să fure inima Mişcării Populare, se vor înfăţişa pe bannerele electorale cu armăsaru’ alături!

Aşa că, ce caută căluţul în sediul PNL? Şi tocmai pe masa din spatele celor care susţin o conferinţă de presă? Mă îndoiesc de faptul că au vrut să-i veselească pe copiii morocănoşi din presă, îmbufnaţi de fiecare dată când şefii lor sunt luaţi în balon.20160115_101655

Deci, cine a băgat căluţul în PNL Giurgiu? L-o fi adus Beianu? L-o fi adus Floricel? Că amândoi vin de la PSD. L-o fi adus Ştefan, din PDL-ul lui Băsescu? La cum arată organizaţia Giurgiu a liberalilor, căluţul ar fi explicaţia.

Bine, uite, nu mai băgăm băţul prin gard! Probabil, cu micuţul armăsar, înainte de şedinţe, când nu-i vede nimeni, Beianu şi Gheorghe Ştefan se joacă, fericiţi, de-a cowboy-i şi indienii. Nu râdeţi, că poate le-a mai rămas de când erau mici, şi-or fi adus la sediu o figurină căreia i-au spus, râzând, Vasile. Ce copite-n gură şi-o lua figurina de la căluţ, aşa, de antrenament!

Giurgiu Brut

  • Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

P.S: Acesta nu este, însă, vreun trucaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.