S-a întâmplat pentru mai mulţi copii- ale căror familii sunt nevoiaşe-, din mai multe comune ale judeţului Giurgiu.

Micuţii din Slobozia, Izvoarele, Putineiu sau Hodivoaia au primit, zilele trecute, vizita „ajutoarelor lui Moş Crăciun”, respectiv a tinerilor social-democraţi giurgiuveni. Ei le-au dus copiilor dulciuri, dar şi alte alimente, haine şi jucării pe care le-au strâns de la oameni cu suflet mare. Aceasta, în cadrul campaniei „Fii ajutorului lui Moş Crăciun!”, ediţia a III-a.

Cei din TSD Giurgiu au scris pe pagina lor de Facebook:  „Pentru două săptămâni, tinerii social-democrați din Giurgiu au derulat acțiunea „Fii ajutorul lui Moș Crăciun!”, ajunsă la a treia ediție. În cadrul acestei acțiuni s-au strâns peste trei tone de jucării, hăinuțe, dulciuri, rechizite, alimente, toate acestea ajungând în casele beneficiarilor. 

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor organizațiilor PSD din județ pentru promptitudinea cu are au participat, mulțumim și presei locale pentru ajutor, dar și organizațiilor de femei și pensionari PSD Giurgiu, tuturor celor care, în aceste zile, s-au gândit la familiile nevoiașe, care au nevoie de o speranță în această perioadă. Nu este bucurie mai mare decât aceea de a vedea ochii luminați de bucurie ai copiilor”.

Tinerii social-democraţi giurgiuveni au dus cadouri pentru mai bine de 250 de copii. „Bucuria lor este greu de descris, dar şi a noastră pentru că am reuşit să le aducem zâmbetul pe buze. Vreau să îi felicit şi pe tinerii din Liga Elevilor Social-Democraţi. Ei au împărţit daruri celor internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, dar şi copiilor din Parcurile Mihai Viteazul şi Alei. De asemenea, vreau să amintesc şi de un caz special, acela al Danielei. Este fetiţa care vine cu beţişoare parfumate prin localuri. Ne-a impresionat mult poveste ei şi i-am îndeplinit o dorinţă!”, ne-a spus preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

Despre ce este vorba, citiţi AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.