Bineînţeles că venirea pe lume a unui copilul este cel mai frumos, cel mai sfânt şi mai preţios dar dintre toate care există.

Însă, Mariana-Ioana, o giurgiuveancă, în vârstă de 21 de ani, s-a bucurat, după naşterea băieţelului său şi de alte cadouri primite de la cei apropiaţi, dar şi de la oameni străini care doresc să facă un gest frumos.

Preşedintele organizaţiei municipale a Femeilor Social-Democrate Giurgiu, Petronela Săndulescu, a mers duminică, 3 ianuarie, la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, cu flori pentru tânăra mămică şi hăinuţe pentru Ianis, băieţelul sănătos şi frumos al giurgiuvencei.

„Emoţionată a fost şi mămica, la fel de emoţionată am fost şi eu. Cred că pentru orice proaspăt-mămică orice cuvânt de încurajare şi orice sprijin sunt binevenite! Mă bucur pentru că ştiu că îi vor fi de folos toate cele primite şi îi doresc atât ei cât şi micuţului ei să fie sănătoşi! În plus, îi urez băiatului să crească mare şi voinic şi să-şi iubească şi cinstească părinţii aşa cum se cuvine!”, ne-a spus Petronela Săndulescu.

Băiţelul Marianei s-a născut pe 1 ianuarie 2016, la ora 09.00, fără să fie nevoie de intervenţie chirurgicală iar Mariana-Ioana se simte foarte bine şi abia aşteaptă să ajungă acasă, împreună cu minunea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.