Mai mulţi tineri bucureşteni au adus, în prag de sărbători, cadouri copiilor din cinci case de tip familial, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

Astfel, anunţă reprezentanţii instituţiei, duminică, 20 decembrie, Moş Crăciun şi ajutoarele lui au sosit de la Bucureşti încărcaţi de daruri constând în dulciuri, jucării şi hăinuţe.

„Cei 48 copii aflaţi în plasament în casele de tip familial Soarele, Gabriela Ansaloni, Andrei şi Casa Mea au fost bucuroşi de oaspeţi, i-au primit cu multă căldură, au cântat colinde, au spus poezii şi au fost foarte încântaţi de darurile primite, mai ales că Moş Craciun a stat de vorbă cu fiecare şi a promis că va veni şi anul viitor”, spun reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

„Anul trecut a fost primul an în care am venit la copiii din casele de tip familial din Giurgiu; le-am promis de atunci că Moş Crăciun va sosi din nou. Am putut aduce toate aceste cadouri cu sprijinul mai multor colegi şi prieteni care s-au implicat pentru a aduce o bucurie celor mici. Ne-am bucurat si noi, la rândul nostru, pentru că i-am văzut atât de veseli pe copii la întâlnirea cu Moş Crăciun şi atât de încântaţi de fiecare cadou”, a declarat şi Virgil Papuc, organizatorul acestei acţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.