Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, recent, în urma unui control, un autoturism marca Peugeot 407, care fusese declarat ca fiind furat.

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare, un român, în vârstă de 23 ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot 407, înmatriculat în Bulgaria.

„Cu ocazia controlului de frontieră şi în urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul fusese declarat ca fiind furat atât în România cât şi în Bulgaria, alertă introdusă în data de 25 iunie 2015”, anunţă poliţiştii de frontieră, printr-un comunicat.

Ei precizează că, în urma cercetărilor, tânărul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la un alt român, contra sumei de 1.600 euro, în luna noiembrie a acestui an şi că nu avea cunoştinţă că maşina este furată.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul la sediul S.T.P.F. Giurgiu iar în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt”, mai este specificat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.