Campania „Fii ajutorul lui Moş Crăciun!” demarată de tinerii social-democraţi din Giurgiu s-a încheiat pe jumătate. Adică, au fost colectate donaţiile ce au constat în haine, jucării, dar şi alimente iar acum urmează ca pachetele să ajungă la cei pentru care tinerii au desfăşurat activitatea menţionată.

Ajunsă la cea de-a III-a ediţie, campania de anul acesta a fost, din nou, încununată de succes, deoarece au fost pregătite sute de pachete cu bunătăţi şi îmbrăcăminte. Acestea vor fi duse chiar de cei de la TSD la familii din mai multe comune ale judeţului. La momentul respectiv vom reveni şi noi cu amănunte, dar şi cu poze.

„Doresc să le mulţumesc celor care au ajutat la îndeplinirea acestei campanii! Le multumesc, de asemenea, tuturor celor care au crezut în această acţiune încă din anul 2013! Doresc să transmit toate gândurile bune către toţi cei care au donat în cadrul campaniei Fii ajutorul lui Moş Crăciun, ediţia a III-a. Să ne vedem sănătoşi şi la anul, la ediţia a IV-a !”, transmite preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.