44 de elevi ai Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” i-au invitat la o acţiune desfăşurată în şcoală pe copiii de la casele de tip familial Casa Daniela şi Casa Albastră, precum şi pe copiii care beneficiază de servicii sociale la Centrul de Zi Luceafărul, structuri din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

În cadrul acţiunii desfăşurate marţi, 15 decembrie, acţiune sugestiv intitulată «Copiii dăruiesc copiilor », elevii Colegiului de la Maiorescu au susţinut un spectacol de Crăciun, anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu. De asemenea, elevii le-au oferit cadouri constând în dulciuri, fructe, jucării, haine, rechizite şi cărţi celor treizeci de copii invitaţi.

Acţiunea organizată nu este singulară, în cursul anului 2015, elevii de la Colegiul Naţional Ion Maiorescu implicându-se activ în organizarea mai multor activităţi desfăşurate în cadrul caselor de tip familial din municipiul Giurgiu, precizează reprezentanţii Direcţiei.

“Ca de fiecare dată, elevii noştri au fost foarte  receptivi în ceea ce priveşte organizarea acestei acţiuni; s-au organizat, au făcut liste de cadouri, au mers împreună la cumpărături. Vrem să mulţumim şi părinţilor care au contribuit la achiziţionarea cadourilor pentru copiii din sistemul de protecţie”, a declarat prof. Ludmila Peter.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.