Reprezentanţii municipalităţii propun giurgiuvenilor să spună dacă sunt de acord sau nu cu amplasarea acestui semn-simbol la intrările în oraş.

Pe site-ul Primăriei Giurgiu este precizat că una dintre priorităţile administraţiei publice locale este aceea de a integra municipiul şi obiectivele turistice într-un circuit turistic.

În acest sens, au fost iniţiate acţiuni de promovare și proiecte de accesare a fondurilor europene individual sau în parteneriat.

„Compartimentul de Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului consideră oportună inserarea unor totem-uri care să transpună şi în plan imagistic încărcatura istorică a oraşului, printr-un concept clar, cu un puternic impact vizual, uşor de memorat. Într-o primă etapă, ce presupune costuri reduse şi un impact pe termen scurt, municipalitatea propune inserarea în zonele de acces ale Municipiului Giurgiu, a unui semn simbol, ce va avea rolul de a transmite informaţii cu profunzime, într-o manieră eficientă”, este precizat pe site-ul Primăriei.SIMBOLISTICA INTRARE GIURGIU

Astfel, în decursul unei luni calendaristice, în perioada următoare, giurgiuvenii sunt invitaţi să îşi exprime punctul de vedere, părerile și comentariile, dar şi eventuale propuneri ce vor putea fi expuse pe site-ul oficial al Primariei sau depuse la Registratura instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.