Doi bărbaţi, în vârstă de 21, respectiv 29 de ani, din Roata de Jos, sunt cercetaţi pentru tăieri ilegale de arbori, după ce au fost prinşi în flagrant, săptămâna trecută.

Poliţiştii de la Roata de Jos și lucrători din cadrul Ocolului Silvic Bolintin – Vale, județul Giurgiu, au executat, pe 10 decembrie, o acțiune în sistem integratpe linie de silvicultură, pe raza comunei Roata de Jos, județul Giurgiu, în scopul prevenirii și combaterii ilegalităților dar și pentru controlul materialului lemnos.

„Cu ocazia activităților specifice au fost surprinși doi bărbați, cu vârsta de 29 și respectiv 21 de ani, ambii din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, care tăiau ilegal material lemnos din pădurea Sadina, aparținând Cantonului 13 Cartojani din cadrul Ocolului Silvic Bolintin Vale. La fața locului, polițiștii au găsit și două atelaje hipo, având fiecare câte doi cai, care aparțineau celor două persoane, acestea fiind indisponibilizate și lăsate în custodia cantonului aparținând Ocolului Silvic Bolintin Vale”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

Prejudiciul, în valoare de 1.755,80 lei, reprezentând materialul lemnos tăiat, a fost recuperat în totalitate .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.