Persoanele vârstnice găzduite în Centrul din localitatea Mironeşti, centru din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, au primit daruri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Inițiativa aparţine Costinei Niculae, domiciliată în Bucureşti, care, de mai mulţi ani, obişnuieşte să fie aproape de persoanele vârstnice cu ocazia sărbătorilor şi nu numai, anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

Vineri, 11 decembrie, ea a mers la Centrul de la Mironeşti pentru a le aduce persoanelor vârstnice fructe, produse lactate, mezeluri şi dulciuri.IMG_7995

„Ca de fiecare dată, cei 40 de  beneficiari ai Centrului pentru persoane vârstnice Mironeşti au fost bucuroşi de oaspeţi. Pentru persoanele asistate în centrul de la Mironeşti   a fost o zi deosebită, ca de altfel fiecare  zi în care primesc vizite”, spune consilier în cadrul compartimentului Relaţii cu Massmedia, Denisa Cristescu.

La rândul său,  Costina Niculae a afirmat că bunicii săi nu mai sunt în viaţă de peste 30 de ani, acesta fiind unul dintre motivele pentru care şi-a făcut un obicei în ceea ce priveşte vizitarea persoanelor vârstnice de la Centrul Mironeşti. „Sper ca această vizită să îi ajute pe cei aflaţi aici, în centrul de la Mironeşti,  să treacă mai uşor peste tristeţea de fi singuri, fără familie, departe de comunităţile în care  au trăit o viaţă. Eu sunt de loc din localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu, şi de fiecare dată cand vin aici  reîntâlnesc  persoane care au locuit acolo si acum sunt găzduite în acest centru; faptul că nu sunt uitaţi  înseamnă  foarte mult pentru ei şi cred că fiecare dintre noi poate aduce o bucurie bătrânilor, măcar de sărbători”, a declarat Costina Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.