Reprezentanți ai Poliţiei Giurgiu (polițiști și personal contractual) au desfășurat, miercuri, 9 decembrie, o acțiune caritabilă la „Casa Curcubeului”, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, patronată de Asociaţia “Sf. Stelian”.

„Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, oameni cu suflet din cadrul instituției au dorit să fie aproape de semenii lor și să aducă bucurie copiilor diagnosticați cu autism, oferindu-le rechizite jucării şi hăinuțe”, spun poliţiştii giurgiuveni.

Ei menţionează, în cadrul unui comunicat, faptul că acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „ADU UN ZAMBET”, demarată în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu la iniţiativa Simonei Stănilă din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

„Campania a fost primită cu entuziasm de colegi, care au adunat o cantitate substanţială de jucării, rechizite şi  haine pentru copii.  Copiii au primit darurile oferite de poliţişti cu emoţie, bucurie şi entuziasm fiind foarte încântaţi, oferind și ei diplome”, mai spun poliţiştii giurgiuveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.