Două societăţi comerciale din Mihăileşti au fost luate la puricat, marţi, 8 decembrie.

Au participat la acţiunea de control poliţişti din Giurgiu, inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi specialişti ai Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare din Bucureşti.

„Cu ocazia controalelor efectuate la două societăți comerciale de profil din orașul Mihăilești au fost identificate 11 persoane fără contracte de muncă, 12 tone de carne deținute fără documente legale de proveniență și 25 de animale vii, deținute fără documente care să ateste proveniența și trasabilitatea”, anunţă poliţiştii giurgiuveni.

Într-un comunicat este precizat că a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de primirea la muncă a mai mult de 5 persoane, fără încheierea unui contract individual de muncă și au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 lei.

Totodată s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 12 tone carne și indisponibilizarea a 25 de bovine, pentru care administratorul societății comerciale trebuie să prezinte documentele în vederea stabilirii trasabilității animalelor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.