Vorba unei doamne din breaslă: „nu mai pot cu ipocrizia!”. Şi-aş completa-o, nu mai pot nici cu demagogia, nici cu „deontologia” şi, cu atât mai puţin, chiar nu mai pot io de „capra vecinului”! Dar şi când râde ciob de oală spartă, la nesfârşit, bazându-se pe faptul că ceilalţi n-au acelaşi tip de arme, parcă nu-ţi mai vine să taci.

După ce nu le-a ieşit pasenţa, săptămâna trecută, cu o activitate asemănătoare- ca formă, nu ca fond-, activitate ce era a altora- oricum(prietenii ştiu de ce…, că tot e la modă expresia), liberalii s-au mobilizat, iată. Cum să-l lase ei pe Floricel să se zdrumice, sufleteşte vorbind, aşa de tare? Cum să-l lase ei fără o acţiune menită să rupă inimile giurgiuvenilor în patru? E, cum?

Cum să nu-i facă şi lui coadă la cabinetul parlamentar şi la sediul PNL, cu oameni amărâţi- care au nevoie de ajutor NU DOAR ÎN PRAG DE ALEGERI!-? E, cum?floricel 1

 

Păi, aşa, liberali? Aşa, pe faţă? Aşa cum criticaţi la alţii? Păi, cum dracului de strigaţi în gura mare că majorarea pensiilor şi salariilor, că banii pentru proiecte în sate etc. sunt considerate POMENI ELECTORALE şi ceea ce faceţi dumneavoastră este o treabă firească? Ăsta nu e tupeu, asta nu e sfidare? De ce dacă fac alţii sunt „interese meschine, ascunse”, e, vai!, politizare, şi când faceţi ‘mneavoastră, în sediu de partid, la cabinet parlamentar, brusc e corect?

Aşadar, cutiile poştale din oraş s-au umplut cu astfel de fluturaşi. Bravo! Foarte frumos, consultaţii oftalmo ne trebuie. Pe bune! Dar unele d-alea serioase, adevărate, ca să ne ajute să ne uităm cu atenţie pe cine alegem. Ca să n-o mai facem doar pentru că s-a uitat, o dată în 4 ani, în ochii noştri. Sau că ne-a luat de mână şi ne-a zis că bătăile inimii sunt… reciproce.

Şi dacă tot sunteţi bineintenţionaţi, nu organizaţi asemenea activităţi doar o dată la şase luni! Barem să profite de „bunăvoinţa” ‘mneavoastră absolut toţi giurgiuvenii. Aduceţi-le medici în fiecare zi! Să vedem, vă mai ţine?

Hai cu profilaxia aia, că nu mai pot cu demagogia!

Oftalmoloaga

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.