Nicolae Barbu va răspunde întrebărilor locuitorilor municipiului Giurgiu în direct, printr-un sistem de video conferință în direct pe site-ul primariei  www.primariagiurgiu.ro a anunţat el, miercuri, 2 decembrie, în conferinţă de presă.
El i-a invitat, pe această cale, pe toți locuitorii acestui oraș să adreseze întrebări, să sesizeze întâmplări sau să vină cu propuneri prin toate mijloacele puse la dispoziție, respectiv la adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina personală de facebook a primarului Nicolae Barbu cât și pe cea a Primăriei Giurgiu, sau la numerele de telefon: 0246/211 627 (int.188) și 0735 600 791(doar SMS).

„Reprezentanții Primăriei vor prelua întrebările adresate de cetățeni care vor fi puse la dispoziția primarului pentru răspunsuri. Audiențele video online vor avea loc în fiecare vineri în intervalul orar 15:00-16:30 și vor putea fi vizionate de giurgiuveni pe site-ul Primăriei www.primariagiurgiu.ro la secțiunea EVENIMENTE LIVE, unde vor putea fi urmărite în direct răspunsurile primarului la întrebările și problemele ridicate de cetățenii urbei”, precizează reprezentanţii Primăriei, pe site-ul instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.