Evenimentele rutiere s-au petrecut vineri, 27 noiembrie.

Primul a avut loc în jurul orei 08.30, când un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiu, aflat la volanul unui Ford, pe strada Cuza Vodă, la intersecția cu strada Tabiei din municipiul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului B. A., de 40 ani, din municipiul Giurgiu, care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații suplimentare, fără a rămâne internat”, anunţă poliţiştii giurgiuveni.

Apoi, tot în municipiu, dar în jurul orei 18.40, o femeie, de 43 de ani, din urbe, aflată la volanul unui Daewoo, pe strada Gării, din municipiul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere minorei V. E. M., de 17 ani, pieton, care se angajase regulamentar în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

„Din accident a rezultat rănirea ușoară a minorei care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate”, spun reprezentanţii IJP Giurgiu.

Vineri dimineaţa, în jurul orei 09.50, pe Drumul Național 5B, în localitatea Bălănoaia, județul Giurgiu, un bărbat, de 61 ani, din localitatea Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Focus, a accidentat ușor pe M. I., un bărbat de 68 ani, din comuna Frătești, satul Cetatea, județul Giurgiu, biciclist, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers .

„În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații suplimentare, fără a rămâne internat”, spun poliţiştii.

Tot vineri dimineaţa, dar în Uzunu, o tânără, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, aflată la volanul unui Opel, a acroșat o femeie de 42 ani din comuna Călugăreni, sat Uzunu, județul Giurgiu, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

Şoferiţa a fost rapid găsită şi pe lângă vătămare corporală din culpă are dosar penal şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.