Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această afirmaţie, joi, 26 noiembrie, în conferinţă de presă. El a fost întrebat, anterior declaraţiei menţionate, cum stă PSD în municipiu, ca intenţie de vot.

Niculae Bădălău spusese deja că, în judeţ, conform rezultatelor unui sondaj de opinie, Partidul Social-Democrat este pe locul I, cu 65%.

„În municipiu, e clar că procentul e mai mare decât au declarat liberalii, dar e bine şi cu 51% cum au zis ei că am avea. Da, şi Barbu este peste scorul partidului, inclusiv în sondajul nostru. Referitor la cei din PNL Giurgiu, doar se ceartă între ei, se înjură, dau afară oameni, altceva nu fac. N-au înţeles că altele trebuie să fie preocupările lor. În loc să vină cu proiecte concrete, treaba lor, preocuparea lui Beianu a fost să facă praf ADI-urile, o să vedeţi ce este acolo”, a spus Bădălău.

Liberalii l-au dat „câştigător” detaşat- în sondajul privind candidaţii la funcţia de primar al municipiului- pe Florian Nicolae, chiar şi faţă de actualul edil Nicolae Barbu. Niculae Bădălău a spus jurnaliştilor că, în sondajul comandat de social-democraţi, Barbu este peste Florian Nicolae cu 7 procente.

Pe de altă parte, legat de Florian Nicolae, preşedintele PSD Giurgiu a opinat că ar avea procente mari pentru că lumea l-ar crede tot social-democrat.

„Floricel are procente mari pentru că foarte mulţi oameni nu ştiu că nu mai e membru PSD. Lumea îl ştie din campania de la parlamentare, când a candidat ca social-democrat. Sunt convins că din momentul în care Floricel se va afişa ca membru al PNL, va pierde jumătate dintre voturi. Un politician este un formator de opinie, cred că e foarte greu să impui idei în care nu crezi. Nu poţi să treci din stânga în dreapta, să pleci dintr-un partid care, aflat la guvernare, a îndreptat tot ce a stricat dreapta… Atunci, e clar că nu pleci în interesul oamenilor, ci în interes personal care ar trebui să fie pe trepte inferioare ca prioritate. Nu poţi să zici: vreau să vă reprezint, dar mă duc unde mi-e mie cald şi pentru propriul meu interes”, a precizat Bădălău.

Totodată, vorbind despre actuala conducere a PNL, liderul social-democraţilor giurgiuveni, făcând referire la Dumitru Beianu, a reamintit că şi el a fost în PSD.

„Ce facem, un PSD 2, acolo? Iar domnul Gheorghe Ştefan, pe cuvânt, este cel mai simpatic, un om al reformelor, dar se reprezintă doar pe sine, înţeleg… E păcat că un partid istoric a ajuns să fie reprezentat în halul ăsta în Giurgiu”, a mai declarat senatorul Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.