Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un autoturism marca Renault Scenic, care figura ca fiind furat din Franţa, cu care un cetăţean român intenţiona să se deplaseze în Republica Bulgaria.

S-a întâmplat ziua trecută, când, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Ion S., în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Scenic, înmatriculat în Franţa.

„La controlul documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că proprietarul autoturismului era o altă persoană, fapt pentru care, având suspiciuni cu privire la dreptul de folosinţă a maşinii au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a stabilit că autoturismul marca Renault Scenic este semnalat în bazele de date ca fiind furat din Franţa, alertă introdusă din noiembrie 2014”, spun poliţiştii de frontieră.

Tot ei anunţă că şoferul a declarat că a fost rugat de un prieten să transporte autovehiculul în Bulgaria pentru a-l înscrie şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au deschis dosar penal iar autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la soluţionarea cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.