Vă rog din suflet să-mi iertaţi titlul îndrăzneţ şi fără… detalii, dar sunt convinsă că acest conţinut al acestui articol nu vă va dezamăgi, indiferent de aşteptările pe care le aveaţi cu privire la personajul care a făcut această declaraţie.

Pentru că, dacă vă imaginaţi că politicianul mărturisitor poate fi altul decât Ionel Dinu(Mişcarea Populară), n-am de ce să nu dorm noaptea aceasta. Păi, să fim serioşi, care altul?

Este incredibil pentru o Românie de azi, tulburată, debusolată, aparent stabilă, dar, în fapt, întristată, că sunt făcute asemenea declaraţii la o conferinţă de presă. Însă, sinceritatea dezarmează, pe bune! Indiferent dacă vorbim despre un politician controversat care ne aminteşte, prin gesturi, de un Becali ceva mai cultivat, dar la fel de înfierat. Acest „Becali de Giurgiu” a făcut ditamai „şo”-ul, azi, la conferinţa de presă a MP, susţinută în sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu. Înfierbântat, înfierat cum îl ştim, Ionel Dinu, subaltern al lui Traian Băsescu, se enervează pe bune la o întrebare a unui site de ştiri cu privire la „apartenenţa sa religioasă”.

Moaaa, Dinu toarnă tot:

„A, pentru un ziar, pentru un ziar din presa giurgiuveană: nu-s pocăit. Fumez şi am amante. Da, da, da, da! Eu nu sunt ca alţii să nu spun că nu. Ăia nu-s bărbaţi, dom’ne! Le e frică de neveste, că îi bat nevestele că apar în presă. Eu, dacă apar în presă, îi dau soţiei să citească şi… bă, bravo! Da, am avut, am şi, cu voinţa lui Dumnezeu, dacă îmi dă forţă şi putere voi mai avea!”.

Amin!

Forţa fie cu dumneavoastră şi cu alţii cărora nu le e frică de neveste! Domnule Ionel Dinu, pe cuvânt de onoare că am auzit cea mai tare declaraţie a unui politician de când sunt eu în breaslă şi pentru asta vă felicit şi nici nu mai continui cu scriitura.

Bravo, dom’le! Asta înseamnă să fii „adevărat politician”… VEZI minutul 24.28

Cătălina Sfetcu

P.S.: Data viitoare, dacă veţi fi vânăt la ambii ochi, să daţi vina pe liderii celorlalte partide politice şi nu pe doamnă, da?

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.