Întrebat, în conferinţă de presă, cum comentează declaraţiile copreşedintelui PNL Alina Gorghiu cu privire la „depesedizarea” instituţiilor de stat, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a răspuns dur.DSC_0016

„Doamna Gorghiu arată aceeaşi superficialitate faţă de ce presupune Guvernarea ca şi întreg PNL-ul. Doamna Gorghiu nu a reuşit să-şi depăşească acea calitate de purtător de cuvânt a PNL, de prompterist. Vobeşte de parcă ar citi de pe prompter. Doar la nivelul judeţului Giurgiu, dacă vrem să dăm un exemplu, la cele peste 40 de deconcentrate, doar doi directori au venit noi, la învăţământ(Inspectoratul Şcolar) şi mediu. Însă ei au venit prin concurs. Toţi ceilalţi sunt din cealelalte guvernări. Au demonstrat că fac treabă. N-am schimbat pe nimeni şi nici n-am obligat pe cineva să vină la PSD”, a declarat Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat dacă primarii giurgiuveni sunt „pe picior de plecare”, senatorul a amintit că principala preocupare a PSD o constituie proiectele de dezvoltare pentru toate comunele judeţului Giurgiu.

„Atât pe mine cât şi pe colegii mei ne-a preocupat dezvoltarea şi am avut proiecte finanţate într-un singur an câte n-au fost în 15 ani(…). Am încercat, am avut şi oprelişti, dar am reuşit un program de dezvoltare, atât din punct de vedere al infrastructurii rutiere, dar şi din cel al reţelelor de apă şi canal. Ce vor să facă primarii e treaba dumnealor, preocuparea noastră a fost şi este una singură: dezvoltarea. Să nu uitaţi că, în acest moment, la conducerea judeţului este PNL. Sperăm să luăm noi Consiliul Judeţean, în 2016, şi să continuăm, să finalizăm şi să demarăm proiecte noi pentru comunităţile locale”, a mai declarat Niculae Bădălău, în conferinţa de presă de joi, 19 noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.