Acţiunea de control a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 14/15 noiembrie, între orele 22.00-06.00, în mai multe localităţi, printre care Mihăileşti, Ogrezeni, Bănseasa, Prundu sau Comana.

Poliţiştii giurgiuveni anunţă că raziile au vizat unitățile de alimentație publică – în special discoteci și baruri.

Au fost făcute verificări la şase astfel de societăţi şi au fost date 23 de amenzi în valoare de aproape 260.000 de lei. Unele sancţiuni au fost pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice, altele pentru prestări de servicii ilicite, încălcarea legii privind drepturile de autor, nerespectarea legii privind apărarea împotriva incendiilor.

„Pentru trei societăți comerciale – discoteci, din localitățile Mihăilești, Ogrezeni și Hotarele, a fost luată de către reprezentanții I.S.U. măsura complementară a închiderii, cu aplicarea sigiliului conform Legii nr. 307/2006, iar pentru alte două societăți cu același gen de activitate, din localitățile Prundu și Băneasa, reprezentații O.P.C. au dispus măsura complementară a suspendării activității”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

Totodată, mai anunţă oamenii legii, în urma controalelor efectuate a fost luată măsura complementară a confiscării sumei de 610 lei reprezentând contravaloarea bunurilor comercializate fără documente de proveniență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.