Mai întâi, vestea a fost dată în plenul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu. Preşedintele CJ, Vasile Mustăţea, a anunţat că, de astăzi, angajaţii şi utilajele lor s-au pus pe treabă şi că speră ca, în câteva zile, lucrarea să fiegata.

Nu a venit cu vreo explicaţie asupra lăsării de izbelişte a investiţiilor începute- de circa două luni, dar probabil că oamenii de acolo sunt mult mai interesaţi ca angajaţii firmei care a câştigat licitaţia să-şi facă treaba repede şi bine. Mai ales că vorbim despre fonduri europene, despre un proiect deosebit de important pentru infrastructura rutieră a judeţului nostru.

Ulterior, şi oamenii de pe Alexandriei ne-au contactat pentru a ne da de ştire că semnalul lor de alarmă a a avut ecou.

Astfel, după ce va fi turnat asfalt pe tot tronsonul afectat, oamenii vor avea, cu siguranţă, din nou, mijloace de transport în comun.

Vă reamintim că zeci de oameni au chemat mai mulţi jurnalişti, săptămâna aceasta, pe Şoseaua Alexandrieib pentru a le cere ajutorul cu privire la starea deplorabilă a carosabilului, dar şi cu privire la faptul că, de două săptămâni, microbuzele Liber Trans nu au mai circulat în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.