Senatorul a făcut această declaraţie, vineri, 6 noiembrie, în conferinţa de presă a organizaţiei judeţene a PSD pe care o conduce.

Niculae Bădălău şi colegii săi s-au întâlnit, tot azi, cu primarii giurgiuveni. „În cadrul întâlnirii am discutat programul de dezvoltare pentru următoarea perioadă, modul în care vor fi abordate proiectele de dezvoltare, încercăm întocmirea unui plan pentru 2016”, a spus Bădălău, precizând, astfel, că este prioritară inclusiv adoptarea bugetului naţional.

Evident, românii din toate comunele ţării vor avea de suferit dacă întârzierile respective vor afecta proiectele ce vizează infrastructură rutieră, reţele de apă-canal.

Tot Niculae Bădălău a anunţat că au fost semnate şi ultimele contracte pentru proiecte de acest tip.

„În bugetul pe 2016, suma destinată Ministerului Dezvoltării, respectiv proiectelor comunităţilor, este cu 25% mai mare decât cea prevăzută pentru 2015. Toate măsurile au funcţionat, a fost o guvernare echilibrată”, a zis senatorul.

„Demisia lui Ponta- o pierdere pentru România şi implicit Giurgiu”

În contextul demisiei lui Victor Ponta, Niculae Bădălău a opinat că premierul a făcut „un gest de onoare şi de mare demnitate”. „Victor Ponta a condus un guvern timp de 3 ani şi jumătate,vorbim despre unul dintre cele mai performante executive, a reparat greşelile celorlalte guvernări şi a implementat şi alte măsuri economice cu rezultate vizibile, nu este cazul să le reamintesc acum. Rămâne mâhnirea multora că a ales să demisioneze, dar a respectat o cerere a unei părţi a populaţiei. În opinia mea, este, totuşi, o pierdere atât pentru România, cât şi pentru Giurgiu”, a mai spus preşedintele PSD Giurgiu.

Niculae Bădălău a explicat, totodată, că soluţia propusă de PNL, aceea cu alegerile anticipate, legal nu poate fi aplicată mai devreme de mai 2016. „Suntem într-un impas legislativ, din acest punct de vedere. Sigur că trebuie găsită cea mai bună soluţie pentru România, dar trebuie ţinut cont de faptul că un guvern provizoriu poate gestiona doar problemele curent. Să nu uităm că bugetul naţional trebuie aprobat, pentru ca instituţiile să funcţioneze. Consider că trebuie să avem un guvern stabil cât mai curând”, a subliniat el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.