Păi, altfel, cum vă explicaţi faptul că, azi, după un adevărat tărăboi făcut în şedinţa extraordinară de luni, 2 noiembrie, consilierii liberali au votat în unanimitate proiectul privind contractarea unui împrumut?
Respectiv un credit de 4,5 milioane de lei, prin Trezoreria statului, de către Primărie pentru asigurarea funţionării Centralei Termice a Global Energy Production, iarna aceasta…

Pe cuvânt de onoare că nu mă bucur de faptul că se pare că am avut dreptate! Însă, recunosc, îmi pare bine, totuşi, că liberalii despre care am scris AICI au revenit, ca-n 2014, la sentimente mai bune şi şi-au dat seama că este momentul să pună pe primul plan interesul cetăţenilor.

Pe de altă parte, acuzată fiind, de doamna consilier PNL Mirela Ciulacu, pe Facebook, că am minţit în materialul anterior, doresc să-i răspund acum, aici, aşa: în cele două comentarii transmise, de fapt nu aţi contrazis nimic din ceea ce am notat acolo, poate doar că nu l-aţi fi „urecheat” pe primar, chestie pe care am şi modificat-o.

Şi, din aceeaşi consideraţie precizată, redau aici, integral, mesajele transmise de Mirela Ciulacu pe Facebook.

„ Nimic mai fals decat cele prezentate aici. Mintiti poporul nu cu televizorul, ci cu ,, feisbucu’ ,,. Pupand, mult prea apasat, hainele celui ce va plateste sa denaturati lucrurile. Interventia mea, deloc premeditata, a fost una clara. Mai exact, l-am intrebat pe domnul primar daca este posibil sa se contracteze doar jumatate din creditul solicitat, necesar primelor 3 luni, existand posibilitatea obtinerii din surse guvernamentale a subventiei promise, de care s-a facut vorbire in ultimele luni. In acest fel, era asigurat si agentul termic necesar incalzirii municipiului si mai usoara rambursarea impovaratoarei sume imprumutate. Trebuie mentionat faptul ca restituirea eventualului imprumut impovareaza cetatenii municipiului pe urmatorii 15 ani. Nu mi se pare rezonabil sa se achite, anticipat, intreaga suma necesara incalzirii orasului pe o perioada de circa 6 luni. Nu l-am urecheat, si nici n-o voi face vreodata, pe dl. primar, care chiar nu a parut deranjat de intrebarea mea. Daca pretindeti corectitudine, raspundeti, va rog, nu mie, ci cetatenilor orasului Giurgiu, la urmatoarea intrebare: vi se pare moral si corect sa plateasca toti cetatenii orasului costurile de subventie cu care dl. primar vrea sa-si faca, din timp, campanie? Ce facem cu cei care locuiesc la case si cu cei care si-au montat centrale individuale? Creditul si dobanzile vor fi suportate de toti cetatenii Astept raspunsul dvs.”, a scris Mirela Ciulacu.

Răspunsul corect l-aţi acordat dumneavoastră şi colegii dumneavoastră, în şedinţa de azi, desigur votând proiectul fără vreo obiecţie ori amendament.

Nu mai am nici eu vreo altă observaţie.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.