În perioada 30 octombrie- 2 noiembrie, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu au intervenit la 33 de situaţii de urgenţă.

26 au fost cazuri medicale SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți fiind: tahicardie, dispnee, hipertensiune arterială, dureri lombare.

Pompierii giurgiuveni anunţă că, pe 30 octombrie, au intervenit în localitatea Mihai Bravu pentru asanare muniţie neexplodată. La locul solicitării s-a deplasat echipajul pirotehnic, fiind găsite 2 proiectile de calibrul 76 mm neexplodate. Proiectilele au fost ridicate, depozitate urmînd a fi distruse.

Tot pe 30 octombrie, aproape de miezul nopţii Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal, Garda de Intervenţie Mihăileştia fost solicitată să intervină în localitatea Mihăileşti pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o hală de producţie. Au ars un fierbător electric şi o faţă de masă. Cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric.

A doua zi, cei de la Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal, Garda de Intervenţie Roata de Jos au intervenit, în localitatea Poiana lui Stîngă pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuinţă. Au ars bunurile dintr-un dormitor (pat şi noptiera). Cauza probabilă a fost FLACARA (de la o candelă aflată în dormitor).

Pe 1 noiembrie, la ora 11:46, Garda de Intervenţie Mihăileşti a fost solicitată să intervină în localitatea Ghimpaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. A ars autoturismul în proporţie de 90%. Cauza probabilă a fost efectul termic.

Şi tot pe 1 noiembrie, la ora 18:08, Detaşamentul de Pompieri Giurgiu, a fost solicitat să intervină în municipiu în cazul unei tentative de suicid.

„Un bărbat cu vîrsta de aproximativ 40 ani ameninţa că se sinucide şi că a lăsat deschisă o butelie cu gaz. Nu a necesitat intervenţia echipajelor deoarece un aparţinător a reuşit, până la sosirea echpajelor, să intre în locuinţă şi să închidă butelia. Au fost ventilate încăperile pentru a se elimina orice pericol de explozie”, specifică pompierii giurgiuveni. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.