Alertă, vineri, la prânz, în cartierul menţionat situat în municipiul Giurgiu. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care locuieşte într-unul dintre blocurile aflate în plin proces de anvelopare, a pus pe jar forţele de ordine.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie care a sunat la 112, că un bărbat vrea să se arunce de pe schelele amplasate pe un bloc din Cartierul Policlinică. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, împreună cu muncitorii au făcut rapid un fel de pat din plăci de polistiren”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a precizat că bărbatul s-a aruncat, într-un final, de pe schelă, însă, căzând pe „patul” respectiv, a scăpat cu viaţă. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru investigaţii medicale.

Cei care îl cunosc pe sinucigaş susţin că bărbatul ar suferi de afecţiuni psihice. Tot ei spun că sinucigaşul locuieşte într-unul dintre apartamentele blocului de pe a cărui schelă a vrut să se arunce.

De menţionat este şi că, până acum, anchetatorii nu au găsit vreun bilet lăsat de giurgiuvean, prin care să-şi fi motivat gestul.

În cartierul Policlinică, se lucrează la anveloparea mai multor blocuri, lucrările fiind finanţate cu bani europeni, printr-un proiect al municipalităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.