Decizia a fost semnată, pe 20 octombrie, chiar de premierul Victor Ponta. 

cuc decizie

UPDATE: La scurt timp după apariţia informaţiei, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care l-a felicitat pe Răzvan Cuc: „Doresc să transmit felicitări tânărului Răzvan Cuc, Director al “Zonei Libere” Giurgiu pentru recenta numire în funcţia de Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor. Mândru să fiu giurgiuvean!”, a scris Bădălău pe Facebook.

Răzvan Cuc este în prezent purtător de cuvânt al PSD Giurgiu, dar, administrativ vorbind, este directorul general al Zonei Libere Giurgiu, dar şi consilier judeţean.

Întrebat, într-o conferinţă de presă din vara acestui an, ce se va întâmpla cu Zona Liberă(ZL) dacă va ajunge într-o asemenea funcţie,  Răzvan Cuc declara că această plecare, de fapt, va fi un lucru pozitiv pentru că va putea promova proiecte, inclusiv pentru ZL, de la un alt nivel.

Răzvan Cuc s-a remarcat, în ultimii ani, printr-o activitate fructuoasă, atât la Zona Liberă, cu proiecte importante, unele în curs de implementare(vezi Hala Trimodală), dar şi prin susţinerea altor proiecte la fel de importante pentru judeţ, din postura de consilier judeţean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.