Este vorba despre o activitate, devenită tradiţie şi la Giurgiu, organizată de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR), împreună cu Camera Notarilor Publici Bucureşti şi în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.

Acţiunea „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene, va avea loc şi în municipiul nostru, sâmbătă, 17 octombrie.

Cu prilejul acestui eveniment, notarii publici din Județul Giurgiu vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale.

             Dintre temele pe care se pot solicita consultații juridice în materie notarială menționăm: procedura succesorală notarială, lichidarea pasivului succesoral, cu acordul tuturor moștenitorilor, procedura divorțului, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor și a documentelor prezentate de părți, precum și a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Acțiunea „Zilele porților deschise” se va desfașura la Sediul Județean Giurgiu al Camerei Notarilor Publici București.

Programul de acordare a consultațiilor va fi între orele 900 și 1300.

Lista completă a sediilor la care se va acorda consultanţă, precum şi adresele acestora, o puteţi găsi accesând site-ul UNNPR http://www.uniuneanotarilor.ro/

                                                              

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.