Ca în fiecare an, de Ziua comunei Daia, autorităţile locale le pregătesc sătenilor mai multe manifestări cultural-artistice.

Astfel, sute de oameni sunt aşteptaţi miercuri, 14 octombrie, între orele 13.00 şi 23.00, la Căminul Cultural din localitate pentru a participa la activităţile desfăşurate acolo.

Reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu anunţă că angajaţii instituţiei vor fi acolo şi, , sprijiniţi de efective ale poliţiei, vor urmări prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală şi vor informa cetăţenii cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele care decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.

Se estimează prezenţa unui public numeros la această activitate, motiv pentru care jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor:

să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;

-să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;

să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale;

să supravegheze minorii cu atenţie pentru a nu îi pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp;

să solicite sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.