Ziua alegerilor pentru președintele Partidului Social Democrat a reprezentat, de fapt, o surpriză, cel puțin pe plan local: sute de giurgiuveni, din municipiu și din județ, și-au exprimat dorința de a deveni membri ai PSD, semnându-și adeziunile la sediul secțiilor de votare.

Anunțul a fost făcut de secretarul general al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc:

„Surpriza cea mai mare ne-a fost oferită, mie și colegilor mei, care am supravegheat derularea alegerilor în teritoriu, de către oamenii simpli, care până astăzi nu au fost membri ai PSD. Dar au venit și, deși nu au avut posibilitatea de a-și exercita dreptul de vot, neavând vechimea necesară în partid, au semnat adeziunea pentru social-democrație”, a declarat, la ieșirea din secția de vot, Răzvan Cuc.

Și, pentru că a votat, la rândul lui, pentru președintele PSD-ului, Răzvan Cuc a făcut și o declarație cu privire la alegerea sa:

„Am votat pentru normalitate, pentru echilibru. Astăzi s-a demonstrat, dacă mai era nevoie, faptul că PSD-ul este un partid în continuă creștere, și un partid care a oferit stabilitate, care a oferit o guvernare bună pentru toți cetățenii, o guvernare cu rezultate vizibile!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.