Senatorul Niculae Bădălău, liderul organizației județene a social-democraților giurgiuveni, și-a exercitat astăzi, alături de cei aproximativ 18.500 de membri ai partidului, dreptul de a-și alege președintele PSD.

„Am votat pentru singurul partid care a făcut o dezbatere democratică, în cadrul căreia ne-am întrebat membrii și, totodată, cetățenii, prin intermediul chestionarelor, despre cum își doresc ei să fie acest partid. Am votat pentru un partid puternic, care a demonstrat, prin guvernarea de până acum, că este un partid capabil de lucruri bune. Liviu Dragnea este președintele de care PSD are nevoie; el este cel care are capacitatea de a  moderniza și de a organiza partidul”, a declarat, la ieșirea din secția de votare, senatorul Niculae Bădălău.

Prezent, la rândul său, în aceeași secție de votare, vicepreședintele PSD, Marian Mina, a declarat:

„În această zi se poate spune că s-a scris istorie în politica românească. Criticile aduse acestui scrutin vin, culmea, din partea unui partid care a exclus, fără drept de apel, un membru care a avut curajul să spună că, în opinia sa, altcineva ar fi fost un președinte mai bun decât Iohannis. Am venit la vot cu încrederea că PSD va rămâne cel mai mare și mai important partid din România, întotdeauna alături de oameni”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.