Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a votat, la prima oră, în Turnu Măgurele. Despre scrutin, el a spus presei că „este prima probă serioasă pe care o dă acest partid ca şi existenţă, ca şi prezenţă, ca şi activitate şi ca şi dorinţă de a se implica într-un minim exerciţiu de democraţie”.

„Am votat cu speranţa că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD. Este vorba despre încheierea unui ciclu politic, avem în faţă multe provocări şi prin execiţiul de astăzi şi prin acţiunile pe care le vom întreprinde în zilele următoare, PSD are şansa să fie primul partid care înţelege că cetăţenii români îşi doresc din ce în ce mai mult să participe la decizie, să fie consultaţi, să se ţină cont de părerile şi propunerile lor şi de modul cum doresc să arate ţara, societatea„, a mai declarat Liviu Dragnea.

La rândul său, preşedintele de onoare a PSD, Ion Iliescu, după ce a votat, a spus că acest proces este prevăzut din 2010 în Statutul partidului şi că Dragnea „are toate datele necesare pentru a asigura o cu conducere calificată” .iliescu

„Dragnea nu este un om nou nou în partid. A fost în echipă cu mai mulţi preşedinţi şi este un om care continuă o activitate şi un stil de conducere de ani de zile. Are şi experienţă în teritoriu, are toate datele necesare pentru a asigura o conducere calificată”, a mai precizat Ion Iliescu.

Şi Victor Ponta a transmis un mesaj colegilor săi din partid, postându-l pe pagina sa de Facebook.Victor-Ponta

„După aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor”, a scris premierul Ponta pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.