Alegerile de astăzi nu sunt doar pentru ca social-democraţii să spună dacă şi-l doresc sau nu pe Liviu Dragnea ca preşedinte, dar odată cu acest scrutin, membrii PSD au posibilitatea să-şi spună părerea cu privire la Guvernarea Ponta sau despre partid, în sine.

Pe pagina sa de Facebook, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, recent, un mesaj în acest sens.

„Prin alegerile de mâine(astăzi, duminică, 11 octombrie, n.r.), PSD declanşează o amplă cercetare sociologică. Astfel, chestionarul urmează a fi distribuit membrilor social-democraţi și apoi diseminat altor persoane, scopul final fiind ca alegătorii să-şi spună părerea despre PSD, Liviu Dragnea şi guvernarea Ponta. Dorim să aflăm care este cea mai importantă măsură pe care PSD trebuie să o ia pentru familia celui chestionat şi care dintre măsurile luate de guvernul Ponta i-a nemulţumit. Sunt stipulate şi câteva dintre proiectele politice promovate de dl. Liviu Dragnea: comasarea tuturor alegerilor într-un singur an – la un interval de 5 ani, modificarea Constituţiei, descentralizarea şi regionalizarea. Lupta anti-corupţie este totodată un subiect vizat de chestionar. Părerea dumneavoastră contează pentru noi!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

Peste 500.000 de oameni, la nivel naţional, membri ai PSD, dar şi peste 18.500 de giurgiuveni sunt aşteptaţi, duminică, 11 octombrie, la urne.

Ei trebuie să spună dacă vor sau nu ca Liviu Dragnea să le fie lider. Sunt amenajate secţii de votare în întreg judeţul, fie în primării sau cămine culturale, fiind exclusă amenajarea secţiilor în baruri, restaurante sau şcoli.

În municipiul Giurgiu sunt amenajate patru secţii de votare, după cum urmează: în Cartierul Tineretului, la fostul Punct Termic de lângă Grădiniţa 4, dar şi în cartierul Pasarelă, la fostul PT 35. De asemenea, pot vota la fostul PT 91, în cartierul Policlinică, dar şi în clădirea de pe Mircea cel Bătrân în care a funcţionat PNŢCD, PPDD.

Social-democraţii giurgiuveni pot vota la oricare dintre aceste secţii de votare.

Urnele rămân deschise până la ora 20.00.

Rezultatele alegerilor vor fi validate la Congresul PSD, duminică, 18 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.