Membrii PSD din întreaga ţară vor ieşi duminică, 11 octombrie, la urne pentru a spune dacă sunt de acord sau ca Liviu Dragnea să le fie preşedinte.

În conferinţă de presă, joi, 8 octombrie, purtătorul de cuvânt al PSD, Răzvan Cuc, a anunţat că, în municipiu, vor fi amenajate patru secţii de votare.

„Noi, spre deosebire de alţii, suntem uniţi şi respectăm statutul. Chiar dacă este un singur candidat, scrutinul trebuie să aibă loc, deoarece aşa este în statutul adoptat la ultimul Consiliu Naţional al PSD. La nivelul judeţului Giurgiu, sunt circa 18.500 de membri ai PSD şi ne bazăm pe o prezenţă mare la urne”, a spus Cuc.

La rândul său, prezent la conferinţa de presă, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, a spus unde pot vota social-democraţii din municipiu.

Astfel, secţii de votare au fost amenajate în Tineretului, la fostul Punct Termic de lângă Grădiniţa 4, dar şi în cartierul Pasarelă, la fostul PT 35. De asemenea, pot vota la fostul PT 91, în cartierul Policlinică, dar şi în clădirea de pe Mircea cel Bătrân în care a funcţionat PNŢCD, PPDD.

Social-democraţii giurgiuveni pot vota la oricare dintre aceste secţii de votare.

Din comisiile electorale vor face parte doar membri ai PSD.

Votarea va începe la ora 08.00 şi se va încheia la 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.