În urma scrutinului ce va avea loc, aşadar, pe 11 octombrie, începând cu ora 08.00, social-democraţii din România îşi vor alege preşedintele, conform statului PSD.

În cursă a rămas doar actualul lider interimar, Liviu Dragnea, iar buletinul de vot va arăta exact ca cel de mai jos:dragnea vot

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu anunţă că, şi în judeţul nostru, secţiile de votare vor fi amenajate în sediile partidului, în birourile parlamentare sau în spaţiile închiriate. Alegerile încep la 08.00 şi urnele vor fi închise la ora 20.00. „Pe buletinul de vot va fi o o singură întrebare, legată de susţinerea pentru candidatul Dragnea Nicolae-Liviu, la care se va răspunde cu da sau nu, prin bifarea cu pixul în dreptul opţiunii. Implicaţi-vă! Sunteţi așteptaţi la vot!”, spune liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Potrivit secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi, aproximativ 530.000 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD) sunt așteptați, duminică, la urne.

„Fiecare membru de partid are drept de vot. El figurează în baza de date a organizației respective. Votul va fi exprimat în baza actului de identitate, alegătorul urmând să semneze pe borderou în dreptul numelui. Pe buletinul de vot va fi doar o singură întrebare, legată de susținerea pentru candidatul Liviu Dragnea, la care se răspunde cu da sau nu, prin bifarea cu pixul în dreptul opțiunii’, declară Dolineaschi.

El susține că participarea la vot nu este condiționată de plata cotizației către partid. Rezultatul scrutinului, care va fi cunoscut cel mai probabil pe 12 octombrie, va fi validat la Congresul Național al PSD din 18 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.