Între 25 şi 28 septembrie, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Vlaşca” al judeţului Giurgiu au intervenit la 31 de situaţii de urgență.

Dintre acestea, 23 au fost cazuri SMURD, două acţiuni pentru protecţia mediului, o intervenţie pentru asanarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată, două incendii, o asistenţă persoane, intervenţie la un accident rutier, dar şi o misiune de protecţie, anunţă reprezentanţii ISU Giurgiu.

Astfel, pe 26 septembrie, specialiștii pirotehnişti din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu s-au deplasat în localitateaFrăteşti unde au ridicat un proiectil exploziv de calibru 76 mm, acesta fiind transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă pentru a fi distrus ulterior.

„În incendiul produs la un autoturism, în data de 26.09.2015, la ora 14:31, în oraşul Bolintin Vale, au ars habitaclul autoturismului şi actele acestuia. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Detaşamentul de pompieri Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric”, este precizat într-un comunicat de presă.

Tot pe 26 septembrie, dar în oraşul Bolintin Vale, Detaşamentul de pompieri Bolintin Deal a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a debloca o persoană în vârstă de 1 an prin pătrunderea în apartamentul situat la etajul 1 prin geamul de la bucătărie căruia i-a fost tăiat sistemul oscilobatant.

„În data de 27.09.2015, la ora 20:48, în localitatea Mârşa, a avut loc un accident rutier cu 3 persoane decedate şi 1 persoană încarcerată. Garda de intervenţie Roata de Jos a intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă pentrudescarcerarea unei persoanefiind apoi preluată de echipajul SAJ Giurgiu”, mai anunţă pompierii giurgiuveni.

Tot ei precizează, în comunicat că, în incendiul produs la o locuinţă, pe 28 septembrie, în municipiul Giurgiu, au ars mai multe obiecte de mobilier. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Detaşamentul de pompieri Giurgiu cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.